Dé Proeftocht Leiden, een culinaire bierwandeling

01 maart 2020

(Opslaan naar agenda)

Dé Proeftocht, een culinaire bierwandeling in het centrum van Leiden in maart is geheel gewijd aan bier-spijs-combinaties. De chefs van vijf Leidse restaurants hebben vijf gerechten samengesteld die samen met een bier van een kleine Nederlandse brouwerij een uitermate smakelijke proeverij vormen.

U wandelt van het ene naar het andere restaurant aan de hand van een aantrekkelijke wandelroute. In de deelnemende restaurants geniet u van heerlijke gerechten die vergezeld worden van een glas bier van een kleine Nederlandse Brouwerij. Veel aandacht wordt besteedt aan de bier-spijscombinaties die worden geserveerd. Er wordt vooral gewerkt met streekproducten. Het glas en de wandelroute liggen op de eerste locatie voor u klaar. Het glas mag u na afloop mee naar huis nemen.

Tijd: 13.00 tot 18.00 uur.

De kosten per deelnemer bedragen € 54,50 p.p. (incl. vijf bieren met bijpassend gerecht, proefglas, routebeschrijving en een afsluitend ijsje). De online inschrijving stopt op donderdag 28 februari 2019 om 12.00 uur.Culinair evenement    |    Leiden


Bierproeverij Op Eigen Wijze. Bas Koster. Tel. 06 303 74 595.