Zomerbiervaart

09 juni 2019

(Opslaan naar agenda)

Op zondag 9 juni 2019 organiseert Bierwandeling.nl de Zomerbiervaart in Leiden.
De Zomerbiervaart is een biervaartocht door Leiden waarbij de deelnemers van het ene naar het andere café varen om een speciaal zomerbier van een kleine Nederlandse brouwerij te nuttigen.
Evenals bij de bierwandelingen ontvangen de deelnemers een speciaal bierglas en wordt er ook bij het zomerbier een bijpassend hapje geserveerd. De boten pendelen tussen de cafés, op vertoon van de deelnemerskaart kan op- en afgestapt worden.

De kosten per deelnemer bedragen € 34,50 p.p. (incl. zes zomerbieren, een proefglas, routebeschrijving, toegang tot de rondvaartboten). De online inschrijving stopt op donderdag 6 juni 2019 om 12.00 uur. Op zondag 9 juni 2019 worden de laatste kaarten verkocht op het terras van Bar Bruut op de Beestenmarkt te Leiden tussen 13.30 en 14.00 uur. De kaarten kosten dan € 36,00 p.p.

Deelnemersinfo

  • U kunt zich tussen 14.00 en 15.00 uur melden in uw startlocatie. Daar ligt het bestelde pakketje voor u klaar met daarin de route, de stempelkaart met zes bierbonnen en een glasbon (die u in dit café kunt inwisselen voor het speciale bierwandelingglas). Tijdens de Zomerbiervaart bezoekt u zes cafés.
  • Na inschrijving ontvangt u drie dagen voor de Zomerbiervaart (6 juni) een e-mail waarin uw startlocatie vermeld staat.
  • Indien u via de website kaarten bestelt voor meerdere personen inschrijft wordt u op dezelfde route en in hetzelfde startcafé ingedeeld. Schrijft u per individu in spreek dan een groepsnaam af en vermeld deze bij opmerkingen. Zo kunnen wij u dan bij elkaar indelen.


Culinair evenement    |    Leiden


Bierproeverij Op Eigen Wijze. Bas Koster. Tel. 06 303 74 595.